500 gram
poteter 4 squash 1 boks cottage cheese 4 egg 1 ss timian 2 hvitløksfedd 3 ss hakket gressløk 2 ss hakket basilikum olivenolje salt og pepper Instruksjoner Skrell poteter, skjær dem i biter, og kok de i ca 20 minutter Sil av vannet. Kutt opp squash i biter, og stek i litt olivenolje, hvitløksfedd og timian i ca 15 minutter Miks squash og potet i en food processor. Tilsett egg, ett av gangen. Tilsett cottage cheese, urter og 3 ss olivenolje. Smak til med salt og pepper. Hell over i en smurt form. Stekes i 30-35 minutter på 200 grader varmluft. Kan serveres med en god salat. 3.2.2807
Deretter fortsetter du medcottagecheeseog parmesantost. Vi unner oss en del hverdagsluksus på matfronten her i gården, men det aller meste er jo laget fra bunnen av ogmed sunne ingredienser, så ingen grunn til bekymring
Putt jordbær, sukrin og agavesirup i en blender og kjør den til en fin saus. CottageCheesemed Jordbærsaus (3 posjoner). 10 store Jordbær1 boks CottageCheese2 spiseskjeer sukrin1 spiseskje agavesirup (kan sløyfes, såfall bruk dobbelt så mye sukrin). ) CottageCheesemed Jordbærsaus (3 posjoner)
Og nå har jeg mikset sammen ett nytt bruksområde for vår alle kjære cottagecheese. Her henter vi proteiner fra egg, cottagesheese, havregryn og kalkunbacon
Heisann, håper dere har hatt en fin søndag og ei god helg. Fikk tatt noen fine bilder i dag også . I dag har jeg vært prøvd floating for første gang, spennende opplevelse du kan lese mer om det her
Resultatet var skikkelig nammis og selv om barna mente at “man kan ikke ha gulrot i lapper, jeg vil IKKE smake” så klarte jeg likevel å bestikke de med en smaksprøve som ble til “mmm, det var jo godt likevel jo mamma
Etter å rørt sammen en fantastisk kombinajson av Cottagecheese, skyr og ferske blåbær i går kveld, ble jeg nødt til å ta med meg en boks cottagecheeseog blåbær på jobb i dag sånn at jeg kunne ha til lunsjen
I novemberutgaven i ShapeUp har jeg skrevet om bowl-trenden som har tittelen "Ta deg en bolle" med tilhørende oppskrifter fra(Mia Eckhoff og Irina Smit
Bland vanilla kesam ogcottagecheese sammen i en bolle. Beklager for veldig dårlig blogging. Uansett nå er jeg tilbake for fullt Tenkte å tipse dere om en av mine favoritt frokoster, nemligcottagecheese blandet med mager vanilje kesam
)Legg til noen spiseskjeer oppi naturell yoghurten, og vips har du økt proteininnholdet. Eller legg til noen spiseskjeer medcottagecheese i vaffelrøra/ pannekakerøra eller bakst
Og de med smak inneholder enda mer karbohydrater. Jeg søkte rundt på nett og fant ut litt diverse. Ja jeg er veldig glad i cottagecheese men er det egentlig sunt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.