Når det er sommertid og det bugner medbasilikum, napp noen blader og fritér dem. Som en forrett eller antipasto, eventuelt sammen med oliven, friterte squash-blomster og tørket tomat
Tøm panna over kyllingene, ha over crème fraish og hele potten medestragon finhakket. Konsekvensen er at vi følger med på hva som settes opp, og ser på det som gleder oss
Serveres med Ris, nanbrød og salat. Her er nok en herlig rett med alt i en panne. Hakk løk, chili og hvitøk og tilsett krydder og kokosmelkblandingen, rør godt
Pakk sammen rullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen. Skjær ei lomme i kjøttet, legg i skiver av brie, litt soltørka tomat og revne basilikumblader
Smak til med salt og pepper. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Krydre med litt salt og pepper og legg på en liten klatt meierismør på toppen. Det fine med laksen er at den kan tilberedes både på pannen, i ovnen eller has på grillen, uansett blir det like vellykket
Dekk ei stekeplate med bakepapir og sett hele hvitløken på. Sprø og smakfulle varme hvitløksbrød…. Ta ut og kjøl ned slik at du kan jobbe med den med hendene
Helt tilslutt dekker du medbasilikumblader. Dekk bollen med plast og sett til heving. Dekk kringlen med en stor plastpose, men pass på slik at posen ikke er nær deigen - jeg satt fire store glass i enden av bakeplaten før jeg tredde over posen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.