Denne suppen er så lett å lage og forfriskende god at jeg bare måtte dele den her på bloggen. Det er nok en gang Jamie Oliver jeg har stjålet oppskriften fra - han overbeviser gang på gang med enkle og jordnære oppskrifter
Matbloggsentralens utfordring denne uken var "din beste suppe", og jeg har latt meg inspirere. 1 stor squash 2 gulrøtter1 løk1 eple (kan droppes, putt eventuelt i en ekstra gulrot)6 dl kyllingkraft, eventuelt grønnsaksbuljong3 - 4 ss seterrømme eller tyrkisk yoghurtSambal OelekSalt og pepperSpekeskinkeDu kan skrelle grønnsakene, men jeg spiser som regel alt med skallet på
Squashsuppe. SQUASHSUPPE. SQUASH TIPS. 18. 08. 2016 kl. 06. 07 i. Supper. Ingen kommentarer. God Morgen. Suppe kan lages av de fleste grønnsaker, også squash
Denne suppen er bare helt herlig. Og så er den superlett og rask å lage. Både søtpotet og butternut squash (som er en type gresskar) er det lett å finne flotte eksemplarer av fortiden, iallefall her i Oslo
Etter jeg tilfeldigvis kom over for ca to år siden har middagene hjemme hos oss blitt revlusjonert. Siden første gang jeg var innom, har bloggen til flinke Trine vokst seg større og større, og er helt sikkert kjent for veldig mange
1 stor squash 1-1,5 kg3 store gulrøtter2 rødløkOlje2 fedd hvitløk1,5 liter vann2dl røde linser2 terninger øko kjøttbuljong1 ss chili curry grønnsakbuljongSalt og pepperKrydderurter1pk øko hakkede tomater1 dl fløteSkjær squash, gulrøtter og løk i terninger/biter
Elisabeth fant denne suppa på nettet. Det ble vårt første forsøk på å selge suppe i kantinen. Den var veldig populær sammen med vårt hjemmelagede urtebrød
Matbloggsentralens utfordring denne uken var "din beste suppe", og jeg har latt meg inspirere. 1 stor squash 2 gulrøtter1 løk1 eple (kan droppes, putt eventuelt i en ekstra gulrot)6 dl kyllingkraft, eventuelt grønnsaksbuljong3 - 4 ss seterrømme eller tyrkisk yoghurtSambal OelekSalt og pepperSpekeskinkeDu kan skrelle grønnsakene, men jeg spiser som regel alt med skallet på
Jeg innrømmer at jeg var skeptisk til å lage suppe på squash. Oppskriften fra den inspirerende bloggen Marias Salt og Søtt var likevel fristende nok til at jeg lot meg overtale
Rens og hakk sjalottløk og surr den blank i smør. . Del squash i to og skrap ut frøene. Skjær i skiver, bland med grovhakket løk, hell på fiskebuljong og kok squashen mør
Skjær opp squashen i mindre biter, løken litt større. Stek på svak varme i 4-5 min. under omrøring. Legg stekt squash og løk i en kasserolle sammen med tomater og tomatpuré
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.