(12 stk). Stek ved 160 grader i 30 minutter. Avkjøl 10 minutter i formen og legg så kakene på rist. Bland sammen resten av sukkeret med revet skall av 1 sitron og presset saft av 2 sitroner. 12 stk
Strø litt melis over og server mens kakene fremdeles er varme. Denne oppskriften holder til 2 stk Lava cake, kall det gjerne sjokoladefondant, men kan ganges opp til så mange porsjoner som trengs. 25 g smør 90 g mørk sjokolade 2 ss sukker 1 ts vaniljesukker 1 egg 2 ss mel Forvarm stekeovnen til 220 grader. Stek i 8 - 10 minutter, midt i ovnen
I går prøvde jeg meg for første gang på å lage cake pops. Men grunnen til det kan jo være fordi jeg hadde en del kake og frosting igjen fra en bestilling jeg hadde denne helga
I slike tilfeller er Cake Boss sitt sukkerbrød helt fantastisk. Men noen ganger synes jeg det blir for luftig og porøst, og dermed for lite stabilt hvis jeg for eksempel skal lage en høy kake, eller hvis jeg skal fylle kaken med mousse eller sjokoladekrem
juledag for å vise hvordan jeg lager cake pops med ulike kakerester som for eksempel kranskekaker. Håper dere hadde en fantastisk julfeiring med deres nære og kjære
Jeg tilsetter vaniljeekstrakt slik at kaken får god vaniljesmak. "White Cake" er en populær, amerikansk kake som kjennetegnes av at den lages med masse eggehviter
Tusen takk til Jo Arne og Gøril Hastad for deres gjestefrihet, og takk til jentene på Kitch’n i Levanger for at dere hjalp til på begge cupcake kursene
This is by far the best snickers cake I know off, this cake has two dark chocolate layers, each layer is soaked with salted caramel, and has lots of salted peanuts on top, each layer is then topped with the most delicious chocolate mousse/ cheesecake, and placed in the refrigerator overnight
Dette er en fantastisk god dessert som jeg har lånt oppskriften på fra Manuela. Det er først et lag sjokolademousse, deretter knust Oreo-kjeks, så et lag krem med vanilje, og til slutt sjokolademousse og Oreo på toppen
Dagens fristelse er Brownies Cake Pops & Licorice and Lemon curd. Reiser straks med fly til Trondheim for åpningen av Traktøren bakeutstyr-butikk på Byhaven
groveste siden på rivjernet. stikk en på midten med en trepinne og se om røren henger fast. Husk at du helst bør vente til muffinsene er kalde før du tar på glasuren
This cake is usually said to be Norway’s national cake and is often found on a typical Norwegian cake table whether at a birthday, wedding or christening
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.