SMAK AVHERLIGSOMMER ♥. I lange sykdomsperioderbetyddedettefellesskapet mer enn dere aner ♥ Pakker i postkassa oghyggeligemailersomvarmethjertet ♥ Det er virkelig mange herlige mennesker der ute ♥
Det er i første ledd stoffskiftetsom sørger for at alle organer, celler og vev får det de trenger, noe somigjenbidrartil en fysisk opplevelse av overskudd
Frankrikeog andre middelhavslandBrødetkommer ofte på bordet før maten, men det er ingenforrett. Dette er en del av den koreanske kulturen og er en måte å vise respekt for de eldre
-RandiAnnette- . Brokkoli, gulrot, paprika, sopp, tomatog evt squash. Vil du steke torsk, bland filleten (uten skinn) med mel, salt og pepper, så steker du med litt smør
Du finner mer informasjonomkurset under knappen kurs- ogaktivitetskalenderimenylinjen. Er det noen som er gira på spekemat så er det lurt å kjøpe fra spiskammeretmitt nå, for at dere skal få deti hende før den store midtsommer-festen
Varierkjøttmiddagened noe annet enn svin, varierkjøttmidagene med fisk- ogvegetarmat. Inntryketav bugnende består jo nærere du kommer, men den blirkjedeligererogkjedeligere, når du endelig står der helt opptill kan du skue utover hyllemeter på hyllemeterogkilo på kilo med svinekjøtt
Vend sammen havre- og kokosmel, salt og kakao. Tilsett smør (mykt) ogsirup, og rør deigen sammen til du har en fast, fuktig masse som kan formes til kuler
Tilsett buljong ogtomatpuréog la det frese litttil. Tilsett så resten avingredienseneog la det koke lenge (minst en halv time – jeg lar det småkoke en time)
v=wpcom-no-pv". sharethrough-placement"). wpa>div { margin-top. -). Bland gjær idet tørre, og rør det hele sammen til en løs deigsom ser omtrentslik ut
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.