Hvis du ikke har hørt om pull-apart bread eller stablebrød som det blir kalt her i Norge, så er det rett og slett en bakst som er allerede oppdelt før steking, sånn at når den er ferdig er det bare å rive av biter og kose seg
♥ Se Stablebrødmed sjokolade og valnøtter (Chocolate Walnut Pull-Apart Bread). Jeg har fylt kaken med tykt, hjemmelaget jordbærsyltetøy og glasert den med melisglasur som smaker vanilje
Du skal nå ha et rabarbrafyllmed marmeladekonsistens og noen myke biter i. italiensk marengs, italiensk marengslokk, kake, kake med marengs, marengs, marengslokk, pai, pai med marengs, rabarbra, rabarbra pai, rabarbrafyll, rabarbrakompott, rabarbramarmelade, rabarbrasyltetøy, rabarbraterte, rabarbraterte med italiensk marengslokk, søt paibunn, Terte
Servert med en rullade av svinekjøtt, stablebrødog god rømmedressing. land alt i den kalde bulguren, bland inn olje og sitron, smak til med salt og pepper
Kjøl ned og server med enten vaniljesaus eller is -eller spis den som den er. -)Hell så rabarbrafyllet i den utstekte paideigen - Om du får noe deig igjen kan du lage strimler for å lage ''lokk'' slik vi gjorde - nå var deigen vår veldig smuldrete og det ble et mindre bloggvennlig resultat - men det påvirket ikke smaken det grann
Jordbær- ograbarbrafyll. Barbeinte barneføtter, sommerkjole, solskinnsdag, et glass med sukker hentet fra mors kjøkkenskap og en stilk nyplukket rabarbra
Fyrstekaka medrabarbrafyll er en av disse gode minnene. Det er vel ikke noen vits i å gi seg på kakefronten med det første, og det er på tide å ta fram denne kaken i rampelyset igjen, noe som passer fint i disse tidlige rabarbratider
Du kan lage saft, syltetøy, chutney og gelé, for ikkje å snakke om deilige paiar medrabarbrafyll. Så frys du posar med rabarbrabitar til seinare høve, når du har tid og overskot
Stablebrødmed urter og parmesan. men det fungerte også utmerket med gulost i matpakken dagen etterpå. Stablebrødet er utviklet av Bakerinnen som var med på Hele Norge baker
) Dette stablebrødet laget jeg i romjulen, men har liksom aldri somlet meg til å dele det med dere. I dag er det fredag, og da kommer jeg med en skikkelig usunn oppskrift
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.