Crispy poteterogkyllingmed indisk krydder og gode grønnsaker. Om du planlegger middag for et par dager, kan du koke dobbelt opp medpoteter til første middagen og bruke halvparten til denne retten så går det enda fortere å lage den
I stedet for kyllinglår kan den lages medkyllingbryst. Legg kyllinglårene på toppen av grønnsakene. Smør en ildfast form med olivenolje og legg i poteter, gulrøtter og løk
Legg kyllingbitene i gryten sammen med løk og sopp og hell over hvitvin. Denne kyllinggryten dufter himmelsk og smaker fantastisk godt, og det er en enkel rett å tilberede
Middagstips i dag er revet kyllingmed råstekte poteter, sursøte gulrøtter og guacamole. Riv så kyllingileten fra hverandre med hendene eller to gafler, legg opp på fatet og server med guacamole lagd av en kvart liten avocado som du moser med gaffel, en klype salt og en ts magerkesam
Denne supersaftige kyllingenmed en søt og salt glaze smakte helt nydelig. Du trengerTil kyllingen. Den ble fortært i dagens finvær sammen medpoteterog dip
Denne kyllingretten er opprinnelig amerikansk, men bærer den franske navnereferansen med bravur. Vend kyllingfiletene først i egg og deretter i strøkavring, som er tilsatt salt og pepper
Jeg begynner med å steke opp hakket sjalottløk i en kaserolle med litt smør til den blir blank og tilsetter rekene med skallet på og steker slik at rekene blir litt småristet, tilsetter vann ogpoteter som er skåret i små terninger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.