Gammelsalta seimed nypotet, gulrotstuing og bacon,. Serveres med bacon og god potet, gjerne mandel. Smak på fisken, er den for salt kokes den opp i et nytt vann
Det er mange som er redd for å spise ris som er opp igjen varmet, og det er selvsakt en reel fare for å bli syk av alle rester om man ikke behandler dem medfornuft
Fisken trenger litt tid for å bli gjennomsteikt, det kommer selvsakt ant på hvor tykke stykkene er. salt (fisken trenger en god del salt for å bli god)
Svinekjøtdeigen er eg i utgangspunktet ikkje spesielt begeistra for, men då ein kjøpmann fortalte meg om kor mange hundre kilo med kjøt dei måtte kasta på grunn av den kampanjen (som altså var mislukka) fylte eg frysaren
Enkel raita (legger ut med bilde og nærmere beskrivelse i egen oppskrift). Disse granateplene venter jeg på hele året, for de er så utrolig søte og gode
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.