I dag serverer jeg aspargesmedsoyasmørog smilende egg til lunsj - det smakte aldeles nydelig. Tørk av stekepannen og hell smøret tilbake i pannen uten at grumset på bunnen av smøret blir med
Nå som våren er her, i det minste snart, føler jeg det er på tide med gode og friske vårretter, bugnende med noen av sesongens herlige grønnsaker som aspargesog fennikel
Garantert en suksess på koldtbordet, til tapas eller som egen middag med båtpoteter og aioli til. Form små kjøttboller med en litt dyp teskje/barneskje i håndflaten
Servert med druesalat, potetbåter, grønnsaker (på pose selvsagt) og saus (også pose. Etter å ha kommet hjem fra en fin ferie I Georgia, så er det godt å slappe av med kjente , kjære matretter
Ha potetene i en panne med smør og olje, stekes og røres til de har fått en fin brunfarge. og poteter, i tillegg fisket pappa hver dag så vi hadde mye fisk
Proteinrikt, full av farger, ogmed en blanding av søtt og salt. Mangosalsa er et supert tilbehør til både kjøtt, fugl og fisk, samt vegetariske alternativer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.