Derfor er det fint med oppskrifter som enten gjør det lett å servere ris/potet/pasta til de som ønsker det, eller, enda bedre, oppskrifter der du ikke savner disse tingene i det hele tatt
Krydre med salt, pepar og timian. Ha i hakka mandler, kvitlauk ogspinat. Mild og snill fiskerett. Hugs at spinaten krymper ned til ingenting når du varmer den opp, så du må ha svær hau på steikepanna i starten
Dekk en paiform med bunnen og ha i fyllet. Bland spinaten sammen med resten av ingrediensene. Ha litt rapsolje i en gryte og forvell spinaten til den er helt bløt
Den kan spises alene, eller serveres med for eksempel persillerot-fries som vist på bildet. Oppskriften er hentet fra boken “Lavkarbo- 100 oppskrifter”, og har blitt lagd mang en gang på mitt lille kjøkken. ca 200 g spinat 1 løk 2 fedd hvitløk 1 ss smør ca [. ca 200 g spinat
Sammen med en valgfri fiskefilet og noen agurkskiver var det bare enda bedre. Jeg er sikker på jeg kan gomle råkostsalat og denne dressingen til det tyter ut av ørene mine, for dette smakte godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.