2 slag
steinsoppbuljong, og kvern med tørket steinsopp. Buljong og kvern ble kjøpt i Italia.Helt fra begynnelsen av femtiårene, har sopp vært en kjær gjest på matbordet. Og med en mor som elsket å gå i skog og mark, særlig i Maridalen, og som ofte kom hjem med kurven full, kunne man ikke unngå å bli glad i denne skogens store delikatesse. Den første jeg lærte var kantarellen, så rødskrubb, brunskrubb og steinsopp. Og steinsopp og kantarell er fremdeles favorittene. Så da Astrid og jeg giftet oss i 1965, fortsatte selvfølgelig soppgleden og interessen.
100 gram
sopp, og godt med fiber er den både slankekost og tarmregulerende.
Mange som har ME ligger eller sitter i senga eller sofaen store deler av dagen, men kroppen jobber allikevel på høygir - som om kroppen tror den løper maraton
Jeg liker å lage min frokost smoothie litt ekstra tykk, slik at den kan spises med skje. hvordan prosentvis fordeling er det sånn ca mellom karbohydrater, proteiner og fett for å få optimal vektnedgang
Ville vi ha sjokolade var det bare å smelte sjokolade av ønsket type, dyppe bananisen oppi å vips så stivnet sjokoladen og du hadde en aldeles herlig bananis-pinne
Vi har vel alle noen favorittsmoothier å jeg er vel i overkant av glad i å teste ut nye oppskrifter, noen funker å noenganger tenker jeg på hva i all verden tenkte jeg nå, dette kunne jo tatt livet av noen hehe
Da kjører jeg igang med de første svarene på spørsmålsrunden jeg startet forrige uke. Som overskriften sier svarer jeg i dennerunden på spørsmål som har med kosthold og trening og gjøre
Størstedelen av hovedmåltidene dine vil bestå av karbohydratholdig mat, men av den sorten som gir liten blodsukkerstigning, lite kalorier og metter mye
Når du delerden i to, vil du se at det hvite kjøttet i hatten får en rødmende kant øverst. For dem som stort sett bare plukker kantareller, ser denne høsten ut til å være en fin tid å lære seg noen flere gode matsopper
hva den er bra for. Mandler inneholder mye av begge deler og inneholder samtidig sunt fett som. men her er det stoffet anicillin som spiller den viktigste rollen
Når du tar ut deigen dagen derpå er den litt hard men er bare til å kna den ut. Ta på litt mel (jeg brukte kokusmel) på kjevlen så er det mye lettere å rulle den ut
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.