Stektorsketungene i smør noen minutter på hver side, til de er fint stekte. Lag en dip av créme fraîche, smetana eller norsk rømme krydret med chili, pepper, salt og finstrimlet purre
Jeg har brukt røkt svineknoke, som er litt mer smakfull enn saltet svineknoke. Lokale variasjoner gjør at noen steder brukes kun storfekjøtt, andre steder kun lamme- eller svinekjøtt, mens andre steder brukes alle tre i kombinasjon
Ved andre servering skal kjøttet skal skjæres i skiver og serveres med en sursøt løksaus, som også lages på suppekraften, grønnsaker fra suppen -og kokte poteter selvfølgelig
Når jeg er alene til middag gidder jeg ikke alltid å gjøre så mye ut av det. Det er ikke like gøy å bruke lang tid på kjøkkenet når det ikke er noen andre der til å skryte av hvor godt det ble
Den største feilen jeg opplever at folk gjør er å være for sparsommelig med oljen. Det går også bra å blande inn litt rotgrønnsaker som sellerirot eller gulrot, disse bør i såfall tilsettes etter ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.