1 grønnsaksblandingSlik
gjør du Stekt fisk: Del fisken i porsjonsstykker. Snu bitene i mel/krydderblandingen. Visp sammen egget, vend fisken i egget for deretter å snues i osten. Stek fisken i panne slik at den blir gjennomstekt. Grønnsakssstuing: Smelt smøret og rør inn melet. Spe med melken og rør godt til sausen er helt jevn. La sausen småkoke ca. 5 minutter. Ha i grønnsakene og kok opp under røring. Smak godt til med salt og nykvernet pepper. Server fisken med grønnsakstuing og kokte poteter.
Torskrygg i ugn med pepparrotsmos. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Stek på middels sterk varme, ikke for sterk for da blir de svidd før de blir gjennomstekt. Skjær fisken i biter og mal den med stavmikser eller foodprosessor
Denne passer både til hverdags og helg og kan lages med både ørret, laks eller med hvit fisk. Hva er bedre enn en lettvint fiskemiddag som smaker himmelsk
Server kjøttbollene med fløtesaus, poteter, brokkoli og stikkelsbærgelè. Bruk kjøkkenmaskin og kjør temperert kjøttdeig og salt (med K-krok på kenwood)Ha i resten av ingrediensene, utenom melken
Her kommer oppskrift på hjemmelaget lasagne, til og med lasagne-platene er hjemmelaget i denne oppskriften, men idag hadde vi kjøpe- plater, men fullkorn så det blir litt sunnere
Server med gode poteter, for eksempel ovnsstekte poteter, løkmarmelade og grønnsaker. Ved å fylle dem blir ikke kotelettene bare supergode, de blir også saftige og med mer smak
Finhakk gulerot og selleri og blank dette i stekepannen med lit olje. Blandes med lasta og serveres. Ha i fisken i 2cm store biter, stek i 2 minutter før du slår over creme fraiché
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.