Brukes scampi, tin og rens dem. sterk), del paprika i små treninger og finsnitt vårløk/ purre. Rens og finhakk løk, hvitløk, og chili ( ta ut frø hvis du ikke vil ha den for
Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av risog pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Ha den stekterisen i to boller. Retten er fargerik ogfrisk, og full av gode thai-smaker. Dette er en veldig grei vegetarisk rett, som det går raskt å lage i en travel hverdag
Det begynte med at jeg kjøpte myestektris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemmeog
bruk helst Basmatiris da den er tørr og lett, og kan stekes etter. oppi sammenmedrisen. Kok risen. Kylling, svin og annet kjøtt kan brukes sammenmed andre
Lag et hull i midten av risblandingenog ha i litt olje og egg og rør godt. Hei og god morgen, håper det står bra til og at dere har hatt en fin helg så langt
Bland sammenog stek på høy varme i et par minutter til risen blir litt stekt. Stektrismed grønnsaker er en fin måte å bruke de grønnsakene som begynner å synge på siste vers, eller rester fra wok eller annen grønnsaksmiddag
Det er veldig godt og utrolig enkelt. Jeg lager stektris når vi har risrester fra dagen før. Vi hadde masseris igjen etter at vi hadde hatt gjester til tikka masala-middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.