Da jeg lagde stektrismed kylling, så stekte jeg hel kylling i ovn. Det letteste er selvsagt å bruke kyllingfileter du slipper å skjære opp, men siden Stange leverer enten hel kylling, eller kyllinglår, så var valget enkelt for meg
Stektris er supergodt og egentlig ganske enkelt. Ble du fristet. Du kan putte nesten hva som helst oppi, så det er bare å åpne kjøleskapet (og fryseren) og se hva du har
Stektris er både godt, sunt og lettlaget. Olje til stekting. Vi hadde endel ris til overs fra i går, og siden vi også hadde reker i fryseren var middagsvalget svært enkelt
Stektrisen. Tilsett sausene og kokt ris - bland godt. 200g kyllingfilet1/2 paprika4 ss mais1 løk1 ss fishsauce2 ss soyasaus1 ss søt soyasaus350g kokt ris1 vårløk100g skinkeCayennepepper***Hakk grønnsakene, fres de sammen med kyllingfilet i en wok
Her servert med kokte,hele, stekte poteter. Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Her servert med kokte,hele, stekte poteter. Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
En enkel, rask og nydelig gryterett med kylling, ris og deilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk
Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.