Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og si ferdig, hvis ikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdet i sausen) og senk temperaturen til lav og la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikke blir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Stektrisen. Tilsett sausene og kokt ris - bland godt. Ha opp i skinke og vårløken. 200g kyllingfilet1/2 paprika4 ss mais1 løk1 ss fishsauce2 ss soyasaus1 ss søt soyasaus350g kokt ris1 vårløk100g skinkeCayennepepper***Hakk grønnsakene, fres de sammen medkyllingfilet i en wok. 200g kyllingfilet
Tilsett kyllingogris, rørestek videre til alt er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper. Da blir det en liten buffet der man kan forsyne seg litt av mange ulike retter, og alle kan få litt ekstra av det de liker best
Tilsett risog tomat og smak. med salt, pepper og paprikapulver. Skrell og skjær løken i biter. Til denne oppskriften på stektrismedkylling, trenger du en stekepanne med lokk
Populær og næringsrik risrettmedkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
En enkel, rask og nydelig gryterett medkylling, risog deilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk
Du kan gjerne bruke en rist som tåler høy varme å ha nedi, men dette er ikke nødvendig. Hvis du skal fritere i en kjele, bruker du helst en jerngryte eller en kjele med tykk bunn
Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av risog pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
En enkel, rask og nydelig gryterett medkylling, risog deilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk
Ha den stekterisen i to boller. Retten er fargerik ogfrisk, og full av gode thai-smaker. Dette er en veldig grei vegetarisk rett, som det går raskt å lage i en travel hverdag
Det begynte med at jeg kjøpte mye stektris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.