Med brokkolipuré ogsprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Legg i fisken og stek på middels varme i et par minutter på begge sider til den er gjennomstekt. Legg cherrytomatene i en ildfast form og hell eller spray på litt olje
Legg bacon på en stekeplate med bakepapir. Legg potetstappe i en ildfast form og dryss over ost. Torsk er sunt og godt -og smaker nydelig med litt usunt sprøstekt bacon
Denne oppskriften er det jeg vil kalle den klassiske torskemiddagen hvor torsken blir trukket i lettsaltet vann og serveres sammen med kokte poteter og gulrøtter og smeltet smør
Legg opp grønnsaker og fisk på tallerkenen oglegg en kladd urtemajones på toppen av fisken. Smelt en blanding av smør og olje i stekepannen, og bruk torsken i panna i noen minutter – til den får en lys brun farge
Ikke bruk sterk varme og rør av og til så det ikke legger seg ved. Lettsaltet torsk går sikkert også bra, men det er greitt å kunne krydre fisken etter smak og behag
Legg i fisken med skinnet ned og stek til det har fått fin farge. Legg i spinaten og fres raskt. Fortsett å øse smeltet smør over torsken så den blir fin og gyllenbrun på alle kanter
- Pisk eggeplommenemed vann til det blir eggedosisog bland inn så sennep. - Fres først poteter, gulerot og persillerot i en varm panne med olivenolje, salt og pepper
Legg i en ildfast form sammen med litt olje, salt og pepper. Del bacon opp i små biter og stek sammen medtorsk i en panne noen minutter til torsken er gjennomstektog bacon sprøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.