Stekt torskerogn servert på grovbrød , revet gulrot og eple, remulade
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 boks torskerogn
  •  
  • Remulade
  • 1 sjalottløk
  • 1 stilk stangselleri
  • 1 liten gulrot
  • 1 dl vann
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 175 g ( ca ;2; dl ) majones
  • 3 ss sennep
  • 2 stk hakkede sylteagurk
  • 3 ss kapers
  • 2 hardkokte egg
  • 1 liten vårløk
  • 1 ss frisk finhakket persille
  • 1/2 ts karri
  • sitronsaft
  • salt, pepper, sukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.