Sammenlignet med hjemmelaget smaker disse bare ketchup, og inneholder svært mye sukker. Hjemmelaget salsa er bare i en helt annen liga en de ferdig kjøpte glassene på butikken
Stek torsketungene i smør noen minutter på hver side, til de er fint stekte. Lag en dip av créme fraîche, smetana eller norsk rømme krydret med chili, pepper, salt og finstrimlet purre
Stekte kantareller med fløteIngredienser. Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Finhakk koriander og chili/jalapeño og ha det i bollen sammen med resten av ingrediensene. Tidligere har min salsafavoritt vært den meksikanske versjonen som jeg fikk oppskrift på av min amerikanske venninne som er bosatt i Chiapas, Mexico
Når jeg er alene til middag gidder jeg ikke alltid å gjøre så mye ut av det. Det er ikke like gøy å bruke lang tid på kjøkkenet når det ikke er noen andre der til å skryte av hvor godt det ble
, og skjær dem i små terninger som kokes møre i smør i kjele med lokk. Grønnsakene kan også kokes møre i lettsaltet vann, moses og smakes til med smør og pepper
Spe med vann og la det småkoke under omrøring til all væske har fordampet. Rør så inn smør, og tilsett gressløk, løyrom og smak til med salt, pepper og sitronsaft
Tortillachips med ost og denne salsaen som dip er bare yummylicious. med tomatpure. Her i huset spiser vi en del meksikansk for tiden, og da er jo salsa som regel en del av det hele
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.