Her kommer oppskrift på lavkarbo ostekaken som jeg har lovet å legge ut. Jeg selv ville ha litt sødme i bunnen, men toppen på kaken ville jeg ha en del syrlighet
Når geléblandingen er avkjølt, blandes den med ostemassen. ♥ Nettopp fordi langpannen ble så full, syntes jeg det var greit å flytte minst mulig på den
♥ Å bruke pasjonsfruktgelé er en rimelig måte å få pasjonsfruktsmak påostekakenpå, selv om smaken selvsagt ikke blir den samme som med ekte pasjonsfrukt
Dette er en kake som passer like godt som dessert etter en god middag som på kakebordet, og det ikke noe i veien for å lage kaken klar et par dager før servering
Eg har fått så mange gode tilbakemeldinger på den, som gleder mi bakeglade sjel. Favorittkaka hennes er ostekake, og planen var egentlig å lage varianten eg har lagt ut før HER, som er blitt en ostekake-suksess for mange, mange av mine lesere
Når eg satte i gang med å lage snickers ostekaka sniktitta eg litt på tre av mine tidligere oppskrifter som eg har fått enormt mange gode tilbakemeldinger på
Avkjøles på rist. Ha sukker og ost i en kjøkkenmaskin og kjør mykt på medium hastighet. Denne ostekaken er himmelsk og passer utrolig godt på 17. Stekes på 175 grader i 10 min. 4 minutter. Hell osteblandingen over bunnen og stek i ovnen på 150 grader i ca. 40-50 min. Avkjøl i kjøleskap i minst 4 timer. Stekes på 175 grader i 10 min Avkjøles på rist
Ostemassen. Kjør dem i blender til mel (jeg kjørte dem litt kort da jeg syns det er litt godt å ha noe å tygge på, men det er lettere å forme bunnen om det ikke er så mange større biter
Deilig, deilig ostekake laget med sitronkjeks i bunnen og nydelig bringebærlokk på toppen. Fordel bringebærsausen deretter forsiktig over ostekaken i formen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.