Den har ikke mange ingredienser, men fenikkelen er et spennende følge til svinekjøttet. Vi starter med å finhakke purreog skjære fenikkelen i tynne skiver
Skyll purrenog fjern endene. Fres svinekjøttet kort i panne på høy varme med litt pepper og salt til de blir gyldne og gjennomstekt (dette tar veldig kort tid)
Finn fram ingrediensene (minus koteletter og spicy eplegelé, Oppskrift med disse, kommer her). De jeg har med i denne oppskriften passer veldig bra å ovnsbake
Ogmed deilige grønnsaker til, blir det masse gode smaker i gryta. I denne oppskriften valgte vi en ferdig marinert kylling, med franske urter – det ble en vellykket variant
Hos oss ble det som tilbehør til torsk med paprikasmør i dag. Ovnsbakterotgrønnsaker er veldig enkelt, og bortsett fra skrelling og kutting gjør de seg selv der de står i ovnen og baker
Ha over potetmos, og strø over revet ost. Og da vart riktig så godt. Igjen ei sånn oppskrift som blei laga på slump, så nøyaktig kor mykje potetmos, kvit saus osv har me ikkje kontroll på
Dermed kan man åpne opp en lomme i brødet, som man kan legge kjøtt og grønnsaker i. Her kan du selvfølgelig bruke ferdige pakker medstrimletsvinekjøtt, men jeg foretrekker ytrefilet, som jeg selv skjærer i strimler
Smør en ildfast form med litt smør eller olje. Kutt så purren i tynne ringer og eplene i terninger. Jeg er stadig på utkikk etter nye oppskrifter på nettet, både fisk og kjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.