Innbaktkyllingmed sursøt saus er fantastisk godt, og enda bedre om du lager det fra bunnen av. Dypp kyllingen i røra, før du har de i kjelen med varm soyaolje
Tilbereder du kylling på denne måten får du et utrolig saftig og godt kjøtt, som smaker kjempegodt. Server med ris eller pasta, resten av pestoen og gjerne en salat
I det ble det kylling og pesto servert med couscous til middag. Min lillesøster har ofte lagd retter med couscous, men jeg har hatt til gode å lage det selv
♦ Skjær blomkål i mindre biter og kok til mør, mos med en stavmikser og smak til med salt. ♦ Serveres med mozzarellaost og vannmelon med en klype pepper over
Smakskombinasjonen av laks og butterdeig er helt nydelig og medpesto eller pepperost i tillegg. Jeg lager alltid min favorittsalat "Fargerik Salat med Hvitløks-& Balsamicovinaigrette", oppskrift HEREnglish
Kyllingmed mozzarella og pesto, servert med søtpotetchips, syltet småløk og cherrytomater. - Kyllingbryst krydres og brunes lett i panna, før den fylles med mozzarellaost
Stek kyllingkjøtt i strimler, paprika i strimler, krydre med litt salt og pepper. Nederst på siden finner du ett flott dikt, av en flott dame, som tryller med ord og toner ♫♪
Legg kyllingfileene i en ildfast form, strø over litt rosmarin og drypp over litt olivenolje. 4 kyllingbryst-fileer4 hvitløksfedd (delt i to)8 skiver baconRosmarinOlivenoljeCherrytomaterFullkorns tortellini med spinat (eller annen type spagetti av noe slag)Tørk av kyllingen og bank den flat, legg 2 biter hvitløk i ett snitt i kyllingen og brett over. ) 4 kyllingbryst
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.