Styrketrenerenes mattabber (Tomatsuppe med kylling)
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 ganger fitness Olympia champion Adela Garcia kuttet for drastisk ned på karbohydratene når hun skulle gjøre nedslankingen. Til slutt hadde hun ikke noe energi å gå på. Kroppen begynte å bryte ned muskelmasse. For å komme ut av det ansatte hun en ernæringsfysiolog. For de som ikke har råd til ernæringsfysiolog, har jeg sett at hun under nedslankingen har gått ned til 1373 kalorier hvorav 175 g er protein, 114 g karbohydrater og 39 g er fett. Litt karbohydrater er nødvendig, litt sunt fett samt mye protein.
  • 7,8 g protein, fra
  • 150 g kylling får du
  • 40,65 g proteiner
  • 100 g kylling får du
  • 27,1 g ifølge proteiner
  • 1 stor hakket løk 3-4 båter hvitløk 1 ss oliven- eller rapsolje (ikke kaldpresset!) ca 200 g cherry eller andre små tomater 1 boks hakkede tomater 2 ss tomatpuré 2 laurbærblad 1 stk kylling elle hønsebuljong, ev vegetarbuljong ca 5 dl vann 2 ts timian 1 ts finhakket løpsstikke basilikum til servering salt og pepper honning 400-600 g kyllingfilet
  • 12 asparges

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.