Foreldrerollen (30). Høytid og ferier (71). Hverdagen (171). Mat og oppskrifter (32). Med sløvt blikk påverden (26). Personlig (25). PublisertpåBabyverden (8). Samfunn og meninger (198). Slik er livet mitt – En bloggserie om livserfaringer (15). Små barn (4). Tips og råd (19). Vi leser, ser film og mener (25)
Grunnen er at jeg brukte kokemåten sousvide, som betyr under vakum. Klippfiskbollerservert med salat dekket av tyttebærdressing, rødbeter med roquefort, lammecarrè av Alpelam fra Lyngen og som finale, pannacotta med granateplegele og bringebær
Tidligere denne uka prøvde jeg og Fredrik oss på noe somkunne ligne hjemmelaget kebab. Jeg liker ikke "vanlig kebab" som du kan få kjøpt pådiversejalla-kebabsjapper og i tillegg er jeg fan av hjemmelaget O R D E N T L I G mat, og denne "kebabtallerkenen" ble absolutt godkjent fra oss begge
Han ønsket seg blomkålsgrateng med skinke til middag, sånnsom mamma lager. Like god som mammas. Så da var det bare å finne ut av hvordan man kunneerstatte dette
Det har ingenting med omelett å gjøre, men er en helt fantastisk dessertkakesombestår av en iskake somer dekket med marengs, den blir vanligvis stekt i ovnen ved en høy temperatur
Tenkte vi liksågodtkunne bytte ut alle de utslitte parene med sokker med noen helt nye noen. Hehe, såslipper jeg svarte lodotter fra sokkene hans overalt
Hva er det somfrarøver meg energien til å gjøre det jeg liker. Noen gangerstopper jeg opp og spør meg selv om hvorfor jeg ikke gjør mer av det som gjør meg glad
Sommerlig. Den kalde geléen kunne jeg da helle over ostefyllet uten åmåtte ta langpannen inn og ut av kjøleskapet, så da slapp jeg at det skvulpet over
Egg gjør som kjent underverkernår det gjelderå binde ting sammen, og det motsatte må absolutt kunne sies som det lyse, glutenfrie melet som brukes somerstatning for hvetemel
" Det er absolutt hyggelig at bloggen blir lagt merke til, men når jeg fikk dette spørsmålet, krysset jeg fingrene påå ikke bli sett som en rosablogger
Nesten alt som kan krype og gåer ute og feirer fra tidlig om morgenen til sent påettermiddagen. Ekstra kjekter det at denne er enkel og grei og lage, og at bunnen godt kan lages allerede dagen før
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.