Hva er egentlig Norges nasjonalrett. er norges nasjonalrett. Denne tallerkenen ser nesten lik ut, for nå er det en gang sånn at ettersom pasta har blitt norges nasjonalrett (etter min mening) er det vanskelig for mange å løsrive seg fra denne hovedingrediensen på middagstallerkenen
Fårikål er Norges nasjonalskatt. Det er noe av det beste jeg kan få servert til middag og noe jeg siklet langt etter i alle de år jeg sverget til vegetarismens gleder
Domoda er nasjonalretten i Gambia i Vest-Afrika. Denne gryteretten består av. smaksrike grønnsaker som er kokt inn i en fyldig peanøttsaus, og den heter Domoda
Taco - Norges nasjonalrett, hvis 'kidsa' fikk bestemme. Her en oppskrift på en enkel ovnsrett, som kan forberedes i god tid og stekes rett før servering
Stifado er nesten som en gresk nasjonalrett å regne. Stifado er en langtidskokt kanin- eller lammegryte med løk, tomat, kanel og andre aromatiske kryddere
Stekt ris er Indonesias nasjonalrett. Nasi goreng betyr oversatt fra Indonesisk. STEKT RIS. Jeg har tidligere laget en utgave med reker, som du finner oppskrift på her
Landbruks- og matdepartementet gjennomførte en undersøkelse i forbindelse med grunnlovsjubileet i 2014 om hva nordmenn mente var vår nasjonalrett. Fårikål fikk 45 prosent av stemmene og toppet listen og ble dermed kronet som Norges nasjonalrett, mens kjøttkaker i brun saus snek seg inn på andre plassen
Pulled pork har nesten blitt vår nye nasjonalrett. Posted by Torill Anita. Tweet. For et par år siden var det de færreste som hadde hørt om det, men nå er det nok de færreste som IKKE har hørt om det
Teriyaki har sin opprinnelse fra Asia, nærmere bestemt Japan. I utgangspunktet er teriyaki en måte å tilberede kjøtt på, hvor kjøttet blir grillet med en glasering basert på soyasaus, mirin (en søtere variant av risvin) og sukker
Sushi er Japansnasjonalrett. Retten har blitt veldig populær i Norge de siste årene. Det finnes flere forskjellige typer sushi, maki, nigiri og sashimi
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.