I de tilfellene benytter jeg sukkerpasta, noen ganger ferdigkjøpt og noen ganger hjemmelaget. Både pga smaken og at jeg synes det er veldig greit å jobbe med og gir et pent resultat
Knar du litt tylose inn i sukkerpastaen får du også en fin blomsterpasta som tørker raskt. Både modellering, flytende fondant og ikke minst trekking av kaker
En fantastisk masse til å lage blomster, figurer, border og å trekke kaker med. når du jobber med sukkerpasta, stivner den veldig fort, så pass på å legg de bitene du ikke bruker feks i en plastpose
Men dette blir gjerne veldig dyrt og dessuten smaker ikke disse sukkerpastaene noe særlig. Jeg liker veldig godt å bruke marsipan også men det er det umulig få tak i her i Spania, man får marsipan men den er da ferdig formet i figurer og med fyll og da kan den jo ikke brukes til å trekke kaker med
Sukkerpasta er lettere å få jevn og fin når man skal trekke ei kake, enn marsipanen er. Ha vannet i ei skål som tåler varme - og klipp gelatinen i små biter, sørg for at all gelatinen kommer i kontakt med vann, slik at alt blir mykt
Sukkerpasta, eller fondant som det og kalles til overtrekk kan fint lages selv. Det krever litt øvelse å få til riktig konsistens og tykkelse, men er veldig enkel å jobbe med når man får det til
Melis Ha vann og gelat. Sukkerpasta. Sukkerbunn fult med et lag vaniljekrem med krem, jordbær og bringebær og et lag med vaniljekrem med krem ogskogsbær- Kaken er trukket med v
Skal du farge sukkerpastaen så kan du ha pastafarge i nå, da blir fargen jevn og fin. Dette er takket være Iselin (Iselins kaker) som har laget en ny og bedre oppskrift
(Litt av kaken går vekk når du skjærer til formen)Krem - anbefaler denne sjokoladekremen eller vanlig smørkrem med kakaoBlå masse (sukkerpasta, mmf eller marsipan) eller annen farge etter bursdagsbarnets ønskeSvart, rød og hvit masse til detaljer, eventuelt sølvfarge til felgene
Pynten er laget av hjemmelaget sukkerpasta. Inni er det sukkerbrød, vaniljekrem, bringebær og krem. Siden kaka måtte være tilnærmet fruktosefri (med unntak av bringebærsyltetøyet), er den søtet med druesukker og Stevia vaniljedråper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.