Enfavoritt som er å finne på mange kakebord. Ta kjelenav plata og rør inn det kalde smøret. Denne kan lages i en litt mindrelangpanne eller i rund form
Når det begynner å boble tar du kasserollenavplaten - røren skal nå ha blitt litt fyldigere (dette tok lengre tid enn jeg trodde det skulle, og røren var ikke så kremete som jeg trodde - mendenstivnermer i kjøleskapet senere)
La kremenavkjøle til romtemperatur. Men i tillegg til den klassiske varianten har jeg i år testet en ny vri hvor sjokoladefyll er byttet ut med gult suksesstertekrem
Sure blikk fra medpassasjerer i det vi svette og kavetestrever oss gjennom flyet. Avkjølkaken helt. Vi har akkurat kommet hjem fra en langhelg i Bergen, en tur alle hadde gledet seg til
Når eggekremeneravkjøltpisker du smøret hvitt, og visperderetter inn eggekremen. Avkjøl. Som jeg har nevnt tidligere fikk jeg dilla på suksessterteeller suksesskake da pappa kom med det til meg på fødestuenetter jeg hadde født Oliver
Avkjølkremen i kjøleskapet til denstivner. Avkjølkakebunnen før den tas ut avformen. Ha fløte, sukker, vaniljefrø og eggeplomme i en kjele og varm opp på middels varme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.