Som barn var mine favoritter sjokoladekake og suksesskake. Til åpningen av kjøkkenet laget jeg derfor en kombinasjon av de begge :) Suksesskrem er noe av det beste jeg vet, og sammen med en fyldig sjokoladekake ble dette en kjempe god kake!
Denne oppskriften på sjokoladekake er uten melk, om du bytter ut suksesskremen med en type frosting eller fyll uten melk, vil den også passe for de med melkeallergi.
Her kommer oppskrift og fremgangsmåte.
Du trenger
70 g
kakao
1,2 dl
kokende vann
1,1 dl
nøytral olje
4
egg (separert)
1 ts
vaniljeekstrakt
150 g
mel
300 g
sukker
2 ts
bakepulver
1 ts
natron
1 klype
salt
Suksesskrem (oppskrift lenger nede)
Hakkede hasselnøter og sjokolade til pynt.
Begynn med å blande sammen kokende vann og kakao i mikserbollen først. La dette kjøle seg litt.
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.