Sunn glutenfri og melkefri sjokoladekake
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Denne er god, og ikke minst sunn!
  • Jeg har brukt 100 gram proteinpulver med stevia og sjokoladesmak
  • 3 egg 1 ss kakao
  • 2 ss kokos palmesukker
  • 2 ss sukrin
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ss smeltet smør
  • Pisk egg og sukker til eggedosis, ha i shaken.
  • Sjokoladekrem
  • 2 ts kakao
  • 1 ts smør
  • 2 ss sukrinmelis
  • Dette ble en liten kake siden jeg sølte ut halvparten av deigen.
  • Bare ta et par egg ekstra og litt mer proteinshake om du vil ha mer røre. Husk å la shaken svelle litt, den blir tjukkere etter noen få minutter.
  • Stek i ca 12 minutter på varmluft og 200 grader Shaken finner du her: http://www.lisbethsolheim.no/vemma/

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.