Sunne og saftige gresskarmuffins
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
lindastuhaug - lidenskap for sunn mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Det er ingen tvil om at gresskar er en av høstens sesongråvarer
  • 100 g Det inneholder lavt med karbohydrater og er da gunstig for stabilt blodsukker
  • 180 grader til gresskaren er mør, det tok meg
  • 25 minutter Grav ut innmaten, ha i en foodprosessor
  • 200 g gresskarmos
  • 50 g kesam, evt
  • 50 g havremel
  • 30 g kokosmel
  • 1 ts kanel
  • 1 ts kardemomme
  • 1 ts bakepulver
  • 30 g sukrin gold
  • 30 g sukrinmelis
  • 1 dl vatn
  • 50 g sukrinmelis
  • 1/2 ts ekte vaniljepulver, kan sløyfes

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.