Hell røren på bakepapiret og bruk enslikkepotttil å dra den ut ien jevn rektangel. Bland mel og bakepulver , sikt det overieggedosisenVend melet forsiktiginnieggedosisen med roligebevegelser,(brukhellerlitttid ) pass på at alt melet er blandet inn så duikke får melkumperikaken
Her skal jeg love deg at duikke bare klarer å holde deg til et stykke. Durørenenkeltsammeningredienseneien bolle, så er det bare å ventemenskaken står iovnen
Store Norske Kokeboka, og det var ved enrentilfeldighet at denplutseligdukket opp igjen. Jeg hadde enformening om at den var så sunn sidendeninneholder masse revet gulrot, mandler og rosiner, men når man tilsettertilsvarende mye sukker så vet jeg ikke helt, hehe…
SunnereLivsstil. Fremgangsmåte Kna eggehviter, mandelmel og søtningsammentilendeig. La dengjerne stå kjølignoenminutter for å sette seg før duformer fem avlange barer (eventueltkuler)
eks litteplejuice, men da kan det hendedu bør ha ienliten slump til med mjøl. Sett dentilhevingientimestid med et håndkle over, jeg liker å heve deigen ved siden av vedovnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.