thai basilikum og en limebåt til. Det viktigste for umami-smaken i denne retten er red curry. Curry pasta skal i likhet med tomatpuré alltid freses for å fjerne
i enhver thaibasert suppe og i denne suppen trenger du også red curry paste. thai kyllingsuppe. curry pasta, kyllingkraft uten tilsatt salt, og fra fiskesaus
i enhver thaibasert suppe og i denne suppen trenger du også red curry paste. thai kyllingsuppe. curry pasta, kyllingkraft uten tilsatt salt, og fra fiskesaus
Til thaicurry med reker, mango og søtpotet trenger du. Thailandsk fiskesaus. Da er det godt å kunne klinke til med mat fra særdeles sydligere breddegrader… En litt sterk curry med reker og mango, en smak av sommer og sol
Men vet du hvor utrolig enkel Thai “Red Curry” kylling er å lage. De viktigste ingrediensene du må ha er kokosmelk og Red Curry Paste, som du nå får på alle butikker
Kok opp vann, kokosmelk og currypasten. 1 lite glass Thai Red Curry Paste, 110 g, eller 1/2 glass stort. 1 lite glass Thai Red Curry Paste, 110 g, eller 1/2 glass stort
Jeg har endelig, etter flere måneder uten, endelig fått skikk på kamera. Nå er både lader og minnekort på plass=) Første oppskrift ut med det gode gamle kamera, er denne digge hverdagswoken med en kremet karri- og tomat-saus
Jeg hadde nemlig laget Thai Green Curry- et nytt og spennende måltidskonsept fra Knorr. Det thailandske kjøkken er smaker som jeg alltid har hatt sansen for
Superkokkens egen variant av Thai Green CurryChicken med brokkoli. Her er det mange variasjonsmuligheter og ønsker du å stikke innom Thai-butikken kan du supplere med flere grønnsaker
En deilig thairett med masse smak og litt styrke. 3 ss «Panang curry paste». Kok opp kokosmelk og curry-pastaen, og la småkoke på medium varme i 12 minutter. 3 ss «Panang curry paste»
Denne curryen dukket opp pga av manglende saus til en svineknoke jeg laget tidligere. Jeg vet det er mange bedre og mer smaksrike curry’er, men det er knapt noen som er raskere som er nøkkelen her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.