Dekk bakebollen med plast og håndkle. En ny oppskrift på brød. Dette er enkelt og godt. Oppskriften er inspirert av Berit Nordstrand's oppskrift på startbrød, men siden jeg ikke hadde alle ingrediensene, så laget jeg en litt annen variant
Rundstykkker med kamuflerte frø og kjerner. Potetsuppe med sprøstekt bacon og geitostscones. Her lager man deigen om kvelden,eller,Majoren lager deigen,om morgenen scooper man rundstykker opp på bakepapir med en skje dyppet i vann
Jeg er seff også fan av fenomenet "proteinbrød" med cottage cheese som hovedingrediens. Man bare blander brødmiksenmed 3 dl vann og former et brød eller flere rundstykker
Før i tida gjorde man faktisk alltid det, fordi nøtter og frø inneholder såkalt fytinsyre, som er enzymhemmende og dermed vanskelig eller umulig å fordøye for oss mennesker
Dette brødet er enkelt å lage, sunt, utrolig godt og mettende. Passer godt å fryse. Oppskriften er til ét brød (vanlig str form, jeg bruker tupperware sin)
I dag skal dere få oppskriften på et godt og lettlaget brødmed lite kalorier og mye protein. Stykkene spises med ønsket pålegg oppå, eller deles i to som en sandwich
Vi er igrunn en aktiv familie med håndballkamper og diverse. Med tre dager trening i uken klarer jeg å lure med noen godbiter til min spreke lillesøster som spiller håndball
På grunn av forkjølelsen har det blitt kun en dag med trening denne uka, viktig å la kroppen få ro og bli frisk igjen og så ta fatt på styrketreninga neste uke
Bland sammen det ene egget med kesam og tilsett deretter tørrvarene. Visp eggehvitte stive i en annen bolle og bland dette forsiktig inn med de andre ingrediensene
Han ønsket seg blomkålsgrateng med skinke til middag, sånn som mamma lager. Blomkålgrateng hadde jeg ikke laget før, og et kjapt Googel-søk fortalte meg at dette vanligvis er laget med smør, helmelk og mye ost
Serveres med en stor salat og hjemmelaget guacamole – velbekomme. Stikk hull med gaffel og forstek på 200 grader i 5-6 min. Stek karbonadedeig med krydder og vann, rør inn creme fraiche, salsa, mais og grovhakket løk – ha over paibunnen, topp med revet ost og stek i ytterligere 15 min
Proteinbarer - sunn lørdagsgodt. 16. 04. 2016 kl. 17. 31 i. mat. 18 kommentarer. Hei. Disse proteinbarene smakte helt nydelig så legger oppskriften ut igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.