Når jeg har mye og gjøre og er travelt opptatt blir middagen av og til glemt. Da er det kjekt å ha ingredienser til en enkel wok som lages og spises på 1/2 time (
Vel, denne raske smakebiten er langt fra vindaalo, mer sur-søt i smak. Hei. I dag er jeg i fusion humør igjen, svinekjøtt står på ønskeliste fra poden og noe som er sjeldent brukt i nord-India
Chutney er greit tilbehør til ulike karriretter av kjøtt eller fisk. Dessuten er det en viktig ingrediens i Bobotie, den deilige og smakfulle Sør-Afrikanske nasjonalretten
Eplechutney er et spennende tilbehør til feks. Nå er det sesong for norske hageepler og jeg tror mange har det som meg at de ikke helt vet hva de skal bruke alle eplene til
1 ss soyaolje4ss tomatpurreSurres i kjelen5 dl vann80 g sukker4 ss vineddik2 ts sitronsaftLitt HP saus1 ts worchestersaus1 ts saltHelles i og tyknes med maisenna
Rødbeten er en av høstens mest populære rotgrønnsaker med sin litt søte smak og fantastiske farge. Jeg valgte å lage en middagsrett med hele ovnsbakte rødbeter i selskap av smakfull ost, salt bacon, syrlige høstepler, spicy pærechutney, rødløk, valnøtter og gressløk
Hagen er full av epler og tomatplantene i kjøkkenhagen bærer fremdeles frukter, men nå er det så sent på året, så jeg tviler på at de vil modne før vinteren kommer
Smaken er uansett sur-søt og krydrete, som en chutney skal være. Gresskar har blitt en pålitelig sesongvare i de senere årene, noe som kanskje har å gjøre med at halloweenmarkeringen har bredt om seg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.