I utgangspunktet tenkte jeg at denne kaken er det vel bare jeg somliker. Dette kommer oss andre i familien også til gode , da dette er mat som er sunne for alle
Vi har vinterferie og barna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
Surdeigsbaking kan virke omfattende og slitsomt før du kommer i gang. Baker du med spelt blir dette lav-FODMAP, men jeg liker å inkludere litt havremel eller havregryn
Fermenteringsprosessen gjør mineralene i brødet mer tilgjengelig, fjerner de stoffene i korn/frø som er litt giftige og skaper prebiotika, mat til de gode bakteriene i magen
Disse ser innmari morsomme ut, og eldstes absolutt favoritt. Årsaken er rett og slett at jeg ønsker å ha med meg barna når vi baker julebaksten og barna elsker det også
I dette tilfellet skal det heller ikke knas, men metoden som brukes er en såkalt brett og hvil metode etter filosofien fra Jim Lahey fra New York Times, som vel også var den første formidleren av ordinært no knead bread
På jobben har det gått en masse sykdom, og siden jeg er blant dem som bare titter innom noen timer nå og da hadde jeg trodd jeg skulle bli skånet, men den gang ei
Det går fint an å bake surdeigsbrød. Foto. Thor Brødreskift. -->. Jeg har holdt flere kurs hvor brødbaking har vært i fokus i det siste, og flere har spurt om jeg kan legge ut flere brødoppskrifter på bloggen
Det må være noe av det beste bakverket som finnes. Surdeigsbrød. Ha alle ingrediensene over i en stor bolle som er stor nok til at deigen kan heve til minimum dobbel størrelse
Synes heller ikke runden på butikken tar lengre tid enn de gangene vi går på måfå rundt hyllene i butikken, uten handleliste, samtidig som vi prøver å planlegge og handle inn ingredienser til et par- tre middager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.