Det kommer etter hvert mye mer om fermentert mat på bloggen, men for dere som synes dette er helt fremmed begynner jeg med surkål - utrolig enkel og kjempegod
Hvorfor ikke imponere med egen hjemmelaget surkål. Jasså, skal du lage en stor julemiddag. Det er enkelt, er bare 5 minutters arbeid, men det trenger å småkoke i en drøy time
Surkål eller rødkål er en selvfølge til julemiddagen, til skinkestek og koteletter. Surkål holder seg godt så lag en stor porsjon så har du til julebuffeten også
Hvorfor ikke lage din egen surkål til jul. Surkål er deilig til ribbe (svin), skinkestek, svinekoteletter, medisterkaker og -pølser, sosisser, kjøttkaker m
Ribbe, surkål, eple og røstipotet. Jeg har en litt annerledes surkål, som jeg også synes er god. Dette gir knallgod "surkål" på kort tid, samtidig som den blir litt annerledes enn den klassiske kålen
Svinekotelett med surkål og eplemos. Å lage surkål er enkelt. Dessuten dufter det deilig i huset - ordentlig god og stemningsfull juleduft for oss som har surkål og ribbe på julaften
Ninas gode liv. 51, Meløy. Takk for koselige kommentarer på min blogg. -)
Jeg skriver hovedsaklig om mat, og finner min inspirasjon i det norske, franske, itaienske, engelske, marrokanske, thailanske
I oppveksten i Hunndalen var hjemmelaget surkål et must. Mør, søtlig og syrlig surkål lå på tallerkenen som manifestasjonen på ideen «surkål» til svineribba
Uansett hvor mange som kom til farmor julaften, kokte hun den samme mengden med surkål. Min mor lagde surkål hver jul etter denne "veiledningen" fra farmor Olga
Jeg lar surkålene stå å putre i 2-3 timer. 1 stort hodekål, skjæres opp på foodprossesor eller skjæres opp tynt for håndKok kålen lagvis med 1 pk karve, salt, og litt sukker pluss meierismør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.