4 dl
speltmel (jeg brukte 3 dl fibra og 1 dl fiberfin)
1 dl
Bake
1/2 ts
kardemomme
1/2 pose
tørrgjær (jeg brukte 1 hel)
6 ss
sukrin + (jeg hadde ikke nok, så det ble 12 ss sukrin istedet)
100 g
mager kesam
1-2 dl
melk (varmes opp til ca. 40 grader)
. 60 kr
pakken, og dermed rundt 120 for 3! Digg :) Slenger et par i frysern og er kjempefornøyd med at jeg får meg biff denne uken, selv med støv i pengboka!! :)
Nå har jeg hørt så mange venninner som har snakket om hvor gode disse kanelsnurrene er, og jeg har også et par kollegaer som har bakt disse til forskjellige jentekvelder, så da måtte jeg prøve
Ha i smøret og melken sammen med egget. Hva med noen nydelige kanelsnurrer på en søndag. Bruk et stort dl-mål og bland alle meltypene + resten av alle de tørre ingredienser
Og kanselsnurrene fra Lom Bakeri er jo norgeskjent - med god grunn, de er fantastisk gode. Helgen har vært fullpakket med jobb, babyshower for en liten prins, barselbesøk, familiebesøk og ærend før vi reiser på babymoon
Jeg ga vel aldri sushi en ordentlig sjanse (sjømat, som i tillegg var rått fikk meg omtrent til å snu i døren), men så skjedde det ett eller annet langs veien og den siste tiden har det prydet middagsbordet opptil fire ganger i uken(
Hvis ikke disse fargerike og vakre makirullene frister deg til å spise mer grønnsaker vet ikke jeg. Grønnsaker med sterke farger er proppet med vitaminer og du trenger ikke å tilberede de på annen måte enn å skjære de opp
Godis og kaker. Jeg vet der er helg, og vi har god tid på kjøkkenet og vår fulle rett til å kose oss litt ekstra, men disse små munnfullene var så latterlig enkle å lage at jeg ikke kan vente til uka med å dele
Ha alle ingrediensene i en bolle og elt det til alt har samlet seg. En ny variant av kanelsnurrer. Alt blandes med en elektrisk mikser eller i en kjøkkenmaskin til det er lyst og luftig
I går var det årsmøte i blokka, det skulle være hos meg og jeg bakte med stor entusiasme. For å lage slike kanelsnurrer må du skjevle ut hele deigen, ikke la den bli for tynn, men heller ikke for tykk
Til Kanelsnurrer. Slå rett og slett flere fluer i ett smekk. Grunnen til at jeg lager flere typer gjærbakst når jeg setter en gjærdeig er at familien har forskjellige ønsker og favoritter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.