Jeg ga vel aldri sushi en ordentlig sjanse (sjømat, som i tillegg var rått fikk meg omtrent til å snu i døren), men så skjedde det ett eller annet langs veien og den siste tiden har det prydet middagsbordet opptil fire ganger i uken(
Vi prøvde det for første gang hjemme i mars i fjor og laget det noen ganger siden. Faktisk var det ikke så vanskelig som jeg trodde og derfor velger jeg å reposte dette innlegget slik at dere kan se hvordan jeg laget mine maki-ruller
Hvis ikke disse fargerike og vakre makirullene frister deg til å spise mer grønnsaker vet ikke jeg. Grønnsaker med sterke farger er proppet med vitaminer og du trenger ikke å tilberede de på annen måte enn å skjære de opp
Kickstart det nye året med å behandle deg selv på en ærefull og god måte. Skjær salma og grønnsaker i tynne skiver og rør sammen en smakfull soyasaus med chili, koriander og ingefær
Første gang ble jeg litt skremt for sushi, for det smakte ikke godt. Jeg laget sushi med min venn Linn Therese som er konditorkokk og hennes samboer som også er restaurant kokk
Det er et glutenfritt og sunnere alternativ til ris, pasta og poteter. Quinoa er en god kilde til fosfor, jern, magnesium, vitamin A, E og B, og inneholder dessuten mer sunt fett og kalsium enn de fleste andre korn
Herlig sushi som også er billig. Skjær opp avocado agurk og crabsticks i lange remser. Legg deretter et lag ris på et nori-ark (tang) og legg de andre ingrediensene langs arket
Man kan også bruke andre fiskeslag og skalldyr. Finn fram små skåler som fylles med soyasaus, skivet sylta ingefær (det finner du i de fleste matbutikker) og litt finstrimlet agurk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.