2. La
den ligge i silen i vasken, sett i propp, og fyll vasken med vann slik at den dekker risen.La den gjerne ligge en time, halvannen.3.Skyll risen godt igjen, akkurat som i punkt nummer 1, men denne gang gjerne flere runder.Vask risen til vannet er helt klart.4.Nå kan du følge anvisningen på rispakken, når det kommer til koking av ris.La gjerne vannet koke opp før du har risen oppi.
Den flotte farger på sushirisen fikk jeg ved å røre inn litt rødbetsaft. Esken inneholder 4 nori ark, 1 bambus rullematte, 2 par spisepinner, 2 poser sushiris, riseddik, soyasaus, ingefær og wasabi pasta
Bruk alltid sushiris og vær nøye på å skylle risen i kaldt vann inntil vannet er helt rent. 2 dl sushiris bruker du 2 1/2 dl vann. 2 dl sushiris bruker du 2 1/2 dl vann
Den aller første gangen du skal lage sushi hjemme, vil det bli litt ekstra utgifter, da du trenger rismatte, sushiris, wasabi og riseddik, men når det først er kjøpt inn, kan du bruke det mange ganger før det blir tomt
Tempura kan til og med rulles inn i sushiris og bli til den herligste gourmet-maki. Da Mat- og vinklubben Smak møttes til festaften for noen uker siden, serverte vertskapet blant mye annet en saftig og sprø tempura av kongekrabbe
Sushiris egner seg vel så godt. WOW. Det var det første jeg sa etter å ha smakt på disse himmelske kaloribombene laget av ris og fylt med deilig, flytende, varm blåmuggost
Mange synes det er vanskelig å få til perfekt sushiris, men det slipper du å tenke på med quinoa. Quinoa er noe av det hotteste på helsefronten akkurat nå
Sushiris, soyasaus, wasabipaste, majones, fersk chili, noori tangplater og avocadoer. Mange velger å bruke en riseddik til sushirisen – denne gjør at risen blir seig og at den smaker det samme som på en sushisjappe i Japan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.