Lei tørr og kjedelig sjokoladekake. Vel, hvis du tar deg tid til å bake min oppskrift på sjokoladekake så kan jeg garantere deg at tørr sjokoladekake kan gå å legge seg
Store deler av immunforsvaret ligger i fordøyelsen, så det er utrolig viktig at den er i balanse. Det er rett og slett fordi det ikke er mulig verken økonomisk eller praktisk sett for meg å ta tilsvarende doser fra naturlige kilder
Dette er også noe som små barn elsker, jeg husker når vi var barn så tok vi en halv banan m/skallet på så den ikke skulle bli brun, stappet en ren ispinne i bananen og frøs den, når vi så ville ha is, var det bare å ta den ut og skrelle den
Vi har vel alle noen favorittsmoothier å jeg er vel i overkant av glad i å teste ut nye oppskrifter, noen funker å noenganger tenker jeg på hva i all verden tenkte jeg nå, dette kunne jo tatt livet av noen hehe
kommenterer bloggen min for tiden, at jeg må jobbe sent på torsdag og det. To be deleted. aller riktigste å høre på, men snart, snart kommer oktober og november, og
Små klubbeformede flotte steinsopp på grønnsaktorget i Lugano, den italienske delen av Sveits. nesten som den står der i en flott uniform på en eller annen restaurant, eller hotell
svarpå dette kommer. Ikke nok med at du kan lagre alle innleggene i appen slik at du slipper å lete rundt på bloggen, du kan også se når jeg har postet nye så du ikke går glipp av viktig info
Da har vi kommet til det siste innlegget før oppstart på mandag. Synes du det er kjedelig å jogge, eller er du nybegynner kan jeg anbefale mine "motivasjonsintervaller" Du finner den HER
Noen stoffer er i en klasse for seg og virker spesielt styrkende påimmunforsvaret,. Blåbær, mørk sjokolade, te og rødvin er supermat som styrker immunforsvaret
En av rettene vi virkelig hadde gledet oss til å lage i Spania var hel middelhavsfisk bakt i ovn. Etter 15 minutter i ovnen på200 grader så løsnet skinnet fra fisken og kjøttet fra beinet. I Spania kostet denne fisken 2,5 EUR. 15 minutter i ovnen på. 200 g
Bland alt det tørre sammen først så tar du alt det andre oppi etter på og knar det godt i sammen. Når du tar ut deigen dagen derpå er den litt hard men er bare til å kna den ut
Form til små kjøttboller og stek påmiddels varme. Dette er kjøttboller på spansk vis. Vær heller forsiktig i starten, og tilpass etter testing, enn å ødelegge maten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.