1. jeg
er veldig glad i min juice maskin. Men jeg leste her for en liten stund siden på www.familyhopecenter.org (hjemmetrening for handicappede barn, hvor kosthold er en viktig del av helheten), og der sto det at man ikke skal drikke for mye juice, selv om man presser den selv, fordi den blir for konsentrert eller noe sånt noe... Hva er for mye
2. I
den oppskriften med hverdagsbrød
3. Du
skriver mye om upasteurisert ost
4. Du
skriver om melkesyrebakterier, og om youghurt fra butikken som ikke er spesielt sunt
5. Jeg
bor forøvrig i Danmark for øyeblikket, hvor kernesund familie har vunnet stor oppmerksomhet de siste årene
Lenger sør i Europa bruker for eksempel italienaren ofte ribba til å lage pancetta eller porchetta – ein saftig, sprøsteikt og samanrulla slektning av pancettaen
Legg kjøttet du vil tørke på en seng av salt, jeg la de hele filetene på Helios sitt grove havsalt. Kan stå på verandaen i en blokkleilighet, så si ikke at det er vanskelig å lage tradisjonsmat i by
Men i går kveld satte jeg en grov hvetedeig på bare kald melk. DET ER SYND Å SI HØYT, MEN OFTE SPISER VI FABRIKKLAGET BAKVERK TIL FROKOST, LUNSJ ELLER MIDDAG
Ideelt sett skulle tomatene vært San Marzano - tomatene som var å få her i New York var helt håpløst sure, og alle visste jo at å tilsette sukker i sausen var juks på høyt nivå
Og brått HAR man sovnet da og våkner av at det er så varmt, må vrenge av seg fillene man så anstendig hadde dratt på seg, bare for å bli liggende og glo- Ikke har jeg lyst til å se på klokka, da blir jeg jo psykisk nedbrutt
Størrelsen på kyllingfileten kan variere steketiden noe. Jeg liker ikke overkokte grønnsaker, så jeg passer på å sjekke underveis at de ikke koker for lenge
Det er en stund siden jeg la ut en oppskrift her på bloggen så nå var det på tide igjen. Tar ofte bilder av maten vi lager så det er veldig lettvint å legge ved oppskrifter
Ha på en skje med kremosten og stryk forsiktig over kjeksene. Den amerikanske kjeksen Oreo har blitt en veldig populær kjeks som man bruker ofte i baking
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Jeg er en “sucker” på gjærbakst, grove og fine rundstykker, men jeg ble positivt overrasket over hvor enkle, saftige og smakfulle disse cottage cheese rundstykkene var
Så det ble en god lunsj på meg. Jeg er medlem av gruppen Lavkarbogruppen lukket på facebook og der er det flere som har lagt ut oppskrift på osteboller
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.