Sildesalat er ein sildebordklassikar som du enten elskar eller avskyr. Sildesalat. Både smaken av raudbeter og smaken av sild er det ein på nynorsk kallar “an acquired taste”
Det kan lages mye god mat av sild og sild kan varieres i det uenderlige med alle mulige varianter av tilbehør, men jeg tror dette er min favoritt, og det er en fulltreffer på koldtbordet
sildesalat. Sildesalat. Tørk av silden med litt kjøkkenpapir. Del silden i passende ”gaffelbiter”. Varm opp uten å koke / smelt ripsgele , tilsett tomatketchup, , finhakket
6 kryddersild fileter, skjæres i smale strimler4-5 tomater5-6 poteter kokes i skjæres i terninger2 grønne paprikaer, skjæres i smale strimler1 issalat som skjæres eller rives opp fint3 egg kokes i 10 min
Denne kyllingsuppen er en favoritt. Vi har laget den i flere år, og vi blir ikke lei. Passelig spicy (dette velger du selvsagt å smake til selv), nydelig smak og med masse gode grønnsaker i
Hjemmelaget pesto på 1-2-3. Hjemmelaget pesto er både enkelt å lage og smaker veldig godt. Basillikumen gir en frisk og fremtredende smak, pinjekjernene gir en litt nøttete smak, hvitløken gir litt styrke og parmesanen er med å gi fylde
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.