500 g indrefilet av svin. til ønsket kjernetemperatur (68-70o er litt rosa, 76o er. La fileten hvile under folie i 10 minutter 500 g indrefilet av svin. 68-70o er litt rosa,
Skjær svinefileten i skiver. 300 gram indrefilet av svin. 300 gram indrefilet av svin. . I dag har Dagbladet nok et skrekkoppslag om hvor forferdelig skadelig lavkarbo er
Krydder (jeg brukte salt, pepper, hvitløkskrydder og alt-mulig krydder). På lørdag hadde vi svigerforeldrene mine på middagsbesøk og bestemte oss for å servere indrefilet av svin med hasselbackpoteter
Lev - Spis - Nyt - ♪♫•*¨*•. Indrefilet av svin er noe av det møreste kjøttet du kan få. Pinseaften i dag -og tradisjonen tro er vi på hytta 1000 m. Den 50-påskedagen. 1 stk indrefilet av svin, ca. 2) Renskjær svinefileten for hinner og legg kjøttet i brødpose eller lignende og hell i marinaden. La det ligge på kjøkkenbenken, 1/2 -1 time, gjerne lenger, men da må du legge svinefilten i kjøleskapet. 4) Varm opp stekepannen og stek indrefileten på sterk varme, til den blir fint brunet på alle sider. 3) Skru ned platen til lav varme, legg indrefileten over grønnsakene. 4) Så "jukser" jeg litt, tilbereder 1 pose "Kantarell- og sjampinjong saus" fra Toro,. 1 stk indrefilet av svin,. 3) Skru ned platen til lav varme, legg indrefileten over grønnsakene. 4) Så "jukser" jeg litt, tilbereder 1 pose "Kantarell- og sjampinjong saus" fra Toro,
Når kjernetemperaturen er nådd tas formen ut, legg over en aluminiumsfolie noen minutter før du løfter ut fileten og skjærer den i cm-tykke skiver – legg tilbake i formen og server – sørg for ei skje for å få med krafta når du forsyner deg
- 1 pk findus wok (classic, thai, vietnamese, den du liker best)- 1 dl sweet & sour wok saus- 600 g indrefilet av svin- 1-2 ss olje- 1 strimlet rød chilipepper- litt soyasaus- salt og pepper- 3-4 pakker nudlerBle du fristet. 600 g indrefilet av svin. 1-2 ss olje. 3-4 pakker nudler
-Randi Annette-. Baconsurret indrefilet av svin. Her har vi surret bacon rundt indrefilet av svin. #Svin #Indrefilet #Protein #Næringsrikt #Næring #helse #Hverdag #Helg #kos #Salat #Grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.