Perfekt godteri til påsken. Hjemmelaget godteri er mye morsommere å sette tennene i til påsken. Liker du Haribos produkter, kan du selv lage en deilig variant av vingummi hjemme
Nå er det bare å la sviddå magien virke…fisk opp posene (gjerne med bare hender…eller stang om du vil), ta ut kjøttet, tørk av med kjøkkenpapir og stek det godt på pannen slik at bacon brunes
[Photograph. Kerry Saretsky]Fennikel ristet indrefilet av svin med søt løk2 middels store fennikel, delt i 6 båter2 middel store røde løk, det i 6 båter3 ss og 2 ts olivenoljeSalt og pepper2 ss fennikelfrø2 ss friske timen plader1 hel indrefilet av svin ( ca 500 g)Sett en rist midt i ovnen, og plasser en tom ildfastform der, forvarm til 220 graderFinn fram en stor bolle, bland sammen fennikel, løk, 1 spiseskje olivenolje samt salt og pepper etter smak
Svinekjøtt må være godt stekt rett og slett, men bruk lang tid, slik at fettet som får tid til å smelte og trenge gjennom kjøttet slik at det blir mykt som smør
Her kommer et tips til godt tilbehør som lages på grillen samtidig med at resten av maten grilles. Legg alle ingrediensene i formen, hell olje over, strø på salt og pepper og vend rundt slik at olje og krydder blir godt fordelt
Jobb med hendene og bland all ingredienser godt i en stor bolle. Det er mange varianter av vårruller som lages og serveres, fordi man kan velge så mye forskjellig fyll og wrap til vårrullene
I januar er det godt med lettere mat etter julens tradisjons mat. Etter fete kjøttretter og desserter, fløtesauser og sukkerfylte kaker er folk flest sugen på noe lettere
Rør kraftig, slik at potetene blir godt dekket og begynner å gå litt i stykker. Siden jeg allerede har sunget min klagesang i dag, så kan jeg nøye meg med å komme med en rask liten oppskrift på lammekoteletter
FOR OSS SOM TÅLER HVETEMEL, ET BRØD UTEN SNEV AV SPELTMen først sagaen om hvordan det gikk til. (Uten betydning for det ferdige resultat)Her i huset er vi litt splittet når det gjelder det med brødmat
I dag byr jeg på et kjempegodt brød på morgenkvisten. Brødet stekes på en slik måte at det blir sprøtt oppå, og det er noe av det som gjør brødet så godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.