Anrett alt pent på en tallerken, og bruk stekesjyen fra svinefilet/marinade som saus over kjøttet. Bland kokosmelken med vann og kok etter anvisningen på pakken
Krydre svinefileten og stek den i stekepannen slik at du får lukket kjøttet. I et av programmene i serien Hellstrøm rydder opp hjemme, så vi at han brukte pærer sammen med rotgrønnsakene, og det måtte vi prøve ut
Ta vare på oljen og smøret i pannen, dette skal vi bruke videre senere. Pynt med persille, og server gjerne med for eksempel ris eller potetpuré, og dine favoritt grønnsaker
Har vært litt opptatt med juleutfarten i de siste dagene, så i dag serverer jeg dere en veldig enkel resteoppskrift, perfekt til en rask lunsj i løpet av romjulen
Da passer det fint med stekt ris. Dagens variant var med gulrot, egg, kyllingkjøtt og vårløk. Stekt ris. I går hadde vi vårruller, og derfor ble det en del ris til overs
Er denne retten for lite fotogen til å legga ut på bloggen. Smak til med salt og pepar. Restar av ris. Her er i alle fall oppskrifta på retten, som er veldig greitt å laga om du til dømes har handla inn litt for mykje til denne middagen dagen før
Det er lørdag og dette sto på menyen i kveld. Start med å marinere svinefilet. -) Ingenting er så avslappende å sitte seg rundt middagsbordet med kjæresten og nyte et deilig mat og drikke
Det begynte med at jeg kjøpte mye stekt rispå restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Tørk kjøttet og gni det inn med en blanding av sennep, honning og evt urter. Når det kommer til tilbehør så kan du egentlig velge hva du vil, for det meste av grønnsaker og poteter, ris, bulgur, byggryn mm passer
Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middag og samtidig bruke opp restene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.