I dag har vi kosa oss med røkt svinekamtilmiddag. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt og ha i brunosten
* Fyll bøtten med vann. Hjemmelaget eplecidertil jul er en av juletradisjonene. her iheimen. Sist jeg laget eplecider ble det skikkeligmislykket pga at
De jeg har medi denne oppskriften passer veldig bra å ovnsbake. Ovnsbakte rotgrønnsaker er skikkelig bra høstmat…rotgrønnsakene er i sesong og så smaker de inmari godt og passer til både hverdags til f
Svinekam kan også fungere finttil høstmaten, men da gjerne server medherlige stekte rotgrønnsaker. Siden sommeren fortsatt såvidtglimtermedsintildsteværelse, tenkte jeg at kunne dele denne enkle og smakfulle oppskriften på glasert svinekammed dere
Skjær opp noen grønnsaker og ha isteikeposen sammen medsvinekammen. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt, ha i fløte og brunost
Hos oss ble det som tilbehørtil torsk medpaprikasmøri dag. Ovnsbakte rotgrønnsaker er veldig enkelt, og bortsett fra skrelling og kutting gjør de seg selv der de står i ovnen og baker
Bland sammen vann og eplecidereddik. Svinekam her altså, med en vri. Svinekam, jeg brukte røkt, tilberedti Crock-Pot, kan forberedes raskt og enkelt -og lager helt seg selv, mens du er på jobb, på skole, eller gjør noe spennende og morsomt langt unna kjøkkenet
Del alt ibiter og legg iildfast form. Ha over litt olje, salt og pepper. 1 hvit bete. 1 litensellerirot. 2 pastinakker. 2 kinesiskehvitløk. Bak i ovnen på 200o i ca 45 minutter 1 rødbete. 1 hvit bete. 1 litensellerirot. 2 pastinakker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.