Svinestek av bog med sprø svor. oktober gjennom mange år, men nå fremskyndes den tilsistetirsdagi september, for bedre å treffe toppen av den norske eplehøsten
Svinestek av bog med sprø svor. oktober gjennom mange år, men nå fremskyndes den tilsistetirsdagi september, for bedre å treffe toppen av den norske eplehøsten
Svinestek må ikke være tradisjonell eller kjedelig. Å glasere den kan gi en fin ekstra smak. Dette blandet jeg godt sammen og smurte svinesteken godt inn
Så smurte jeg svinesteken godt inn med nykvernet pepper og sjøsalt, og la den oppi. Men jeg er ganske lei alt som minner om julemat, så en litenvri på steken måtte tili dag
Svinestek er ikkebillig mat, men jeg kommer definitivttil å lage dette igjen for dette var en hit. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 hvitløksfedd. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 løk 2 hvitløksfedd 2 tomater 2,5 dl øl
Idag ble det honning og sennepsmarinertsvinestek av bog. Svinekjøtt. Ingen kommentarer. Ville prøve den Best Pris på REMA for å sjekke om den var like god
Så smurte jeg svinesteken godt inn med nykvernet pepper og sjøsalt, og la den oppi. Men jeg er ganske lei alt som minner om julemat, så en litenvri på steken måtte tili dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.