Da passer det bra medsvinestek og fastelavnsboller i dag. I dag brukte jeg surret svinestek av bog. Dette er et mørt og saftig stykke, med litt fett og svor
Svinestek av bog med sprø svor. I denne oppskriften brukte jeg surret svinestek av bog. Alt du trenger å vite om epler, historie, eplefakta og masse gode oppskrifter med epler finner du på hjemmesiden til Opplysningskontoret for frukt og grønt, link her
Svinestek av bog med sprø svor. I denne oppskriften brukte jeg surret svinestek av bog. Alt du trenger å vite om epler, historie, eplefakta og masse gode oppskrifter med epler finner du på hjemmesiden til Opplysningskontoret for frukt og grønt, link her
Så smurte jeg svinesteken godt inn med nykvernet pepper og sjøsalt, og la den oppi. Vil her også nevne at jeg prøver å følge med på tilbudene til matvarekjedene på Ukens Tips og Tilbud siden min
Svinesteken er brunet rundt, og smakstilsetterne er lagt i, og får surre med noen minutter. Vi har servert den med mandelpotetpuré, steinsopp (porcini) og ramsløkpesto
Svinestekmed brokkoli og kremet sjampinjong. Det som er ekstra fint med denne butikken er at den er med i en av de store butikkjedene, slik at det hender seg at det finnes gode tilbud på kjøtt der også
Så hadde jeg steken oppi og lot den frese litt sammen med grønnsakene. Jeg ble forhindret over et godt glass øl på den lokale pubben, så det endte med at den sto mye mye lenger
Av og til blir en oppskrift bedre med tiden. Denne gangen ble svinesteken utrolig smaksrik. Også braserte(småkokte) jeg den i kjele med lokk, i stedet for i ovn
Så smurte jeg svinesteken godt inn med nykvernet pepper og sjøsalt, og la den oppi. Vil her også nevne at jeg prøver å følge med på tilbudene til matvarekjedene på Ukens Tips og Tilbud siden min
wpa iframe[src*='viewablemedia. GA_googleAddAttr("Tag", "rullet-svinestek"). Recipes from “Kokekurs I Bilder” (Cooking Course In Pictures) published by Norsk Kunstforlag in 1968
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.