Da passer det bra medsvinestek og fastelavnsboller i dag. I dag brukte jeg surret svinestek av bog. Dette er et mørt og saftig stykke, med litt fett og svor
Svinestek av bog med sprø svor. I denne oppskriften brukte jeg surret svinestek av bog. Alt du trenger å vite om epler, historie, eplefakta og masse gode oppskrifter med epler finner du på hjemmesiden til Opplysningskontoret for frukt og grønt, link her
Svinestek av bog med sprø svor. I denne oppskriften brukte jeg surret svinestek av bog. Alt du trenger å vite om epler, historie, eplefakta og masse gode oppskrifter med epler finner du på hjemmesiden til Opplysningskontoret for frukt og grønt, link her
Raspeball av søtpotet med bacon og sjampinjongRoquefortgratinert kreolske sommerkoteletterDel på. Så smurte jeg svinesteken godt inn med nykvernet pepper og sjøsalt, og la den oppi
Svinesteken er brunet rundt, og smakstilsetterne er lagt i, og får surre med noen minutter. Vi har servert den med mandelpotetpuré, steinsopp (porcini) og ramsløkpesto
Så hadde jeg steken oppi og lot den frese litt sammen med grønnsakene. Jeg ble forhindret over et godt glass øl på den lokale pubben, så det endte med at den sto mye mye lenger
Med litt brød og salat til fungerer den også godt som en forrett. Sjampinjong er en svært allsidig sopp som kan brukes til alt fra stuinger, i salater, på pizza, i gryter, som en del av en tapasmeny osv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.