Da passer det bra medsvinestek og fastelavnsboller i dag. I dag brukte jeg surret svinestek av bog. Dette er et mørt og saftig stykke, med litt fett og svor
Svinestek av bog med sprø svor. I denne oppskriften brukte jeg surret svinestek av bog. Alt du trenger å vite om epler, historie, eplefakta og masse gode oppskrifter med epler finner du på hjemmesiden til Opplysningskontoret for frukt og grønt, link her
Stek i en panne med litt smør på middels varme til de er gjennomstekt. Som ytterligere tilbehør kan du ha kokt brokkoli, søtpotetstaver eller ris til, vi hadde sistnevnte sammen med litt frisk salat
Lange er en fisk jeg får stadig mer sans for, og prøver den ut med forskjellig tilbehør. Det ble helt nydelig og jeg synes nok at dette er den beste oppskriften jeg har laget med lange hittil
Svinestek av bog med sprø svor. I denne oppskriften brukte jeg surret svinestek av bog. Alt du trenger å vite om epler, historie, eplefakta og masse gode oppskrifter med epler finner du på hjemmesiden til Opplysningskontoret for frukt og grønt, link her
Ta en bit av fetaosten sammen med en neve spinat og mos det i foodprosessoren. Panert kyllingfilet. Pisk egg, og ta en tallerken med mel som du blander i krydder
80ml honning. 80ml honning. Denne marinaden vil gjøre svinekjøttet både saftigere og mer smakfullt. Det finnes mange ferdige marinader å få kjøpt, men det er morsommere å lage marinaden selv
Så smurte jeg svinesteken godt inn med nykvernet pepper og sjøsalt, og la den oppi. Vil her også nevne at jeg prøver å følge med på tilbudene til matvarekjedene på Ukens Tips og Tilbud siden min
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.